Folie Auto

Folia auto a fost creata pentru a iti oferi un confort sporit atunci cand aerul devine foarte cald in masina ta. Un alt avantaj al foliilor auto LLumar il constituie protectia impotriva cioburilor, in cazul nefericit al unui accident rutier. CaraProtekt este pe piata foliilor auto si de cladiri inca din 2002, devenind partener premium LLumar, datorita calitatii serviciilor oferite si seriozitatii in abordarea clientilor. Foliile aplicate de catre CaraProtekt sunt marca LLumar, made in SUA, avand o garantie si calitate sporita fata de alte branduri existente in piata din Romania. Folia auto cat si folia de cladiri au fost create pentru a iti oferi un confort sporit atunci cand aerul devine foarte cald. Nu crezi ca merita familia ta tot confortul atunci cand ei calatoresc cu tine in masina?

Folia auto este solutia pe care noi o promovam. Suntem pe piata din Romania de peste 13 ani in acest domeniu. Daca credeti ca exista cineva care sa aplice o folie auto pe masina dvs. asa cum o aplicam noi, anuntati-ne si pe noi! Nu, nu suntem modesti pentru ca la noi totul pleaca direct de la calitate. Folosim o gama profesionala de folii auto si reusim sa avem cele mai multe feedback-uri pozitive din partea clientilor nostri. Dupa foarte multe lucrari, am ajuns la concluzia ca nu merita sa iti montezi folie auto la masina, avand ca argument pretul, ci caracteristicile produs. Folia auto LLumar nu doar coloreaza geamurile, ci ofera protectie solara, protectie UV si protectie impotriva cioburilor.

– Protectia solara a foliilor marca LLumar: Folia auto LLumar este cea mai utilizata folie auto din lume si cea mai calitativa din toate punctele de vedere. Folia auto LLumar este conceputa sa te protejeze de energia solara, respingand pana la 70% din totalul acesteia. O folie auto calitativa poate face minuni pentru tine. Pentru a afla toate avantajezele foliei auto LLumar, tot ce trebuie sa faci este sa asculti un montator CaraProtekt.ro, care iti va da toate detaliile legate de folia auto.

– Protectia UV a foliilor marca LLumar: LLumar este unul dintre brand-urile de top din lume. Cand vine vorba de protectie UV, folia auto LLumar realizeaza acest lucru. LLumar punem un accent major pe acesta caracteristica si ofera o protectie de pana la 99.9% din totalul razelor UV. Foliile marca LLumar sunt concepute sa respinga razele UV intre 95% si 99.9%.

SURSA: WWW.CARAPROTEKT.RO

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s