Atelier Omologat RAR

Foarte multe persoane confunda pe internet, atunci cand trebuie sa faca diferenta,  dintre un site care sustine ca este omologat sa aplice folii auto si ca este autorizat RAR, fata de unul care chiar este autorizar RAR pentru aplicare de folii auto.

Vom explica in cateva randuri, care este diferenta dintre un service omologat RAR si unul care sustine ca este autorizat, dar nu poate demonstra. Pe internet se pot scrie foarte multe, dar cate sunt adevarate?

Registrul Auto Roman ( RAR ), omologheaza inca din 2009 atelierele, care doresc sa aplice folie auto pe laterale spate, laterale fata si luneta masinii dumneavoastra. In primul rand RAR-ul nu baga in seama decat persoanele juridice, iar daca pe internet gasiti un site care nu are date de contact foarte clare ori sunati si nu este o firma sau un PFA ( persoana fizica autorizata ), I.I ( intreprindere individuala ), etc., atunci sigur acel site sau detinator de site, minte si nu este omologat RAR.

Orice persoana juridica care sustine ca detine un atelier omologat RAR, trebuie sa fie pe site-ul RAR.

VEZI AICI ATELIERELE CARE APLICA FOLII AUTO

   Pe noi, CaraProtekt, ne intereseaza foarte mult clienti care doresc sa le aplicam folii auto omologate pe laterale spate si luneta. Suntem prezenti pe site-ul RAR-ului, accesand link-ul de mai sus, selectand Bucuresti si sectorul 5. Acolo pe pozitia 2 aparem cu firma DETAIL PROTEKT CARS SRL si cu adresa atelierului unde aplicam folii auto.

Daca un aplicator sustine ca este autorizar RAR pentru aplicare de folie auto si nu apare pe site-ul RAR-ului, MINTE SI VA VA PACALI!

    Legat de foliile auto cu care lucreaza „tot” internet-ul. Suntem aplicatori PREMIUM ai LLumar-ului si ne mandrim ca suntem prezenti pe site-ul distribuitorului pe Romania, LLumar.ro.  Pe site-ul LLumar.ro gasiti sus in dreapta un link „PARTENERI„, cu care echipa LLumar Romania lucreaza pe teritoriul Romaniei. Acolo suntem si noi DETAIL PROTEKT CARS SRL cu aceeasi adresa Bucuresti, str. Veseliei 3-5A, si cu doua site-uri web: http://www.folii-llumar.ro  /  http://www.detailprotekt.ro.

   Acum ca v-am explicat cum trebuie sa arate pe un site web o firma care sustine ca aplica folie auto omologata si cum arata un adevarat partener autorizat de catre LLumar Romania, mai ramane sa discutam de folia auto.

  Daca susti ca aplici folie auto LLumar, atunci ai datoria morala sa dovedesti in fata clientului, daca acesta o cere. Cum facem acest lucru? LLumar, importa in Romania o cantitate foarte mare de folie auto. Acesta folie auto se diferentiaza prin gamele de folii: AT, ATC, ATR. LATI si AIR. Mai multe detalii gasiti accesand FOLIE AUTO din sectiunea site-ului nostru caraprotekt.ro. Toate gamele de folie auto, au stantat pe liner-ul de protectie ( plasticul acela transparent pe care-l aruncam ), logo-ului LLumar urmat de un cod ( box-ul folie ).  Daca folia auto nu are aceste doua „sigurante LLumar”, stantate pe folia de protectie a adezivului, atunci, sigur am ajuns intr-un atelier care doar sustine ca aplica folie LLumar. Folia LLumar nu se poate comercializa in Romania, decat prin unicul importator SOLSEC SRL.

Poate acest blog nu va fi pe placul aplicatorilor prezenti in mediul online, prin site-urile lor mincinoase, dar va ajuta sigur clientul final sa cumpere ceea ce isi doreste pentru masina lui. Speram ca am facut lumina in acest domeniu de folie auto, dar daca mai aveti intrebari, le puteti trimite pe adresa noastra de e-mail: office@caraprotekt.ro.

SURSE: WWW.LLUMAR.RO ; WWW.CARAPROTEKT.RO ; WWW.RAROM.RO

Reclame